Sejem Dom

62. Sejem Dom odprt vse do nedelje

Na enem mestu bo več kot 300 podjetij iz 24 držav…

Preberi

Prihodnji teden na Gospodarskem razstavišču graditeljski Sejem Dom

Od 6. do 10. marca bo na Gospodarskem razstavišču potekal največji sejem s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah.

Preberi

61. Sejem Dom odprt vse do nedelje

Tudi letos razstavljavci predstavljajo zadnje novosti in trende. Obiskovalci lahko izkoristijo sejemske ugodnosti, primerjajo ponudbo in se posvetujejo s strokovnjaki.

Preberi

Vse za gradnjo in prenovo – od srede do nedelje na 61. Sejmu Dom

Pod sloganom Zgradite svojo zgodbo bo, od 22. do 26. marca 2023, potekal največji sejem s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah, 61. Sejem Dom. 

Preberi

Prihodnji teden odpiramo 61. Sejem Dom

Predstavljeni bodo zadnji trendi oziroma novosti, inovacije in najbolj dovršene proizvode ter storitve, ki spremljajo gradnjo oziroma prenovo doma.

Preberi

Jubilejni 60. Sejem Dom uradno odprt

Jubilejni 60. sejem graditeljstva bo potekal vse do nedelje, 10. aprila. Na 15.000 kvadratnih metrih razstavnih površin se predstavlja 250 podjetij iz 23 držav.

Preberi

V sredo se odpira jubilejni 60. Sejem Dom

Spoštovani predstavniki medijev! Dobrodošli, da se nam pridružite v sredo, 6. aprila ob 13.00 uri v dvorani Urška na slovesnem odprtju 60. Sejma Dom.

Preberi

Od prihodnje srede jubilejni 60. Sejem Dom

Od 6. do 10. aprila se bo odvil jubilejni 60. Sejem Dom. V vseh razpoložljivih dvoranah ter še dveh dodatnih montažnih se bo na 15.000 m2 predstavljalo 250 podjetij iz 23 držav.

Preberi

Jubilejni 60. Sejem DOM

Od 6. do 10. aprila se bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvil največji mednarodni sejem graditeljstva v regiji – 60. Sejem Dom.

Preberi

59. Sejem DOM na Gospodarskem razstavišču od srede do nedelje

Od 4. do 8. marca bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani največji mednarodni sejem graditeljstva v regiji – 59. Sejem Dom.

Preberi

Prihodnji teden od srede do nedelje graditeljski 59. sejem DOM, Gospodarsko razstavišče

Od 4. do 8. marca bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani največji mednarodni sejem graditeljstva v regiji – 59. Sejem Dom.

Preberi

Od jutri do nedelje vse za gradnjo in prenovo – 58. sejem DOM

Jutri ob 10. uri, slovesno pa na uradnem odprtju ob 13. uri odpiramo vrata že 58. graditeljskega sejma Dom. Vabljeni, da se nam pridružite.

Preberi

Od torka do nedelje 58. sejem Dom – vse za gradnjo in prenovo

Potekala bo največja specializirana mednarodna sejemska prireditev s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah s ponudbo vsega za gradnjo ali prenovo.

Preberi

Drugi teden marca 58. sejem Dom – vse za gradnjo in prenovo

Od 5. do 10. marca bo na Gospodarskem razstavišču največja specializirana mednarodna sejemska prireditev s področja graditeljstva v Sloveniji.

Preberi