Sejem Dom

Vse za gradnjo in prenovo – od srede do nedelje na 61. Sejmu Dom

Na Gospodarskem razstavišču bo pod sloganom Zgradite svojo zgodbo, od 22. do 26. marca 2023 potekal največji sejem s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah, 61. Sejem Dom. Na njem lahko obiskovalci najdejo vse za gradnjo in prenovo.

Različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice na sejmu predstavlja prek 355 podjetij iz 27 držav.

Tudi letos razstavljavci predstavljajo zadnje novosti in trende. Obiskovalci lahko izkoristijo sejemske ugodnosti, primerjajo ponudbo in se posvetujejo s strokovnjaki. Strokovno svetovalni program letošnjega Sejma Dom ponuja zanimive vsebine o kakovosti graditve in razogljičenju stavb za stroko in graditelje.

Za vse, ki gradijo ali prenavljajo stanovanja ali hišo, pa tudi za tiste, ki šele zbirajo informacije ali jih zanimajo le novosti, so na voljo brezplačne in neodvisne informacije, nasveti in predavanja strokovnjakov Gradbenega inštituta ZRMK in zunanjih strokovnjakov, energetskih svetovalcev ENSVET – Eko sklad ter brezplačni 3D izrisi kopalnice.

Vabimo vas, da se za ogled sejma akreditirate prek spletne strani ali osebno v Novinarskem središču v paviljonu Jurček. Novinarsko središče je odprto v času sejma od 9.45 do 18.30 ure.

Za vašo medijsko pozornost se vam najlepše zahvaljujemo. Za podrobnejše informacije smo vam z veseljem na voljo.