Prijave - Sejem Dom
SI
Show menu

Prijave

Spoštovani!

Kot smo se na Gospodarskem razstavišču odločili glede na trenutne napovedi in priporočila v zvezi z epidemijo koronavirusa, vas obveščamo, da sejem Dom 2021 prestavljamo iz meseca maja v mesec junij, ko naj bi se življenje normaliziralo. 

Ta odločitev je bila sprejeta zaradi zagotavljanja zdravstvene varnosti obiskovalcev, razstavljavcev in drugih sodelujočih na prireditvi.

Tako načrtujemo 60. sejem Dom od 15. do 20. junija.

Verjamemo, da si vsi skupaj želimo kakovosten in uspešen sejem z velikim številom obiskovalcev, česar pa, kot kaže epidemiološka situacija, ne bi mogli kvalitetno in varno zagotoviti v majskem terminu. 

Vse prejete prijave seveda veljajo za novi termin.

V upanju, da še pred poletjem, uspešno ter za vse udeležene varno, izpeljemo največjo sejemsko prireditev s področja graditeljstva v regiji – jubilejni 60. Dom, vas prijazno pozdravljamo. 

Ostanite zdravi!
Stane Kavčič

Vabimo vas k sodelovanju na sejem Dom 2021.

Prijavnico natisnite in nam jo izpolnjeno pošljite po pošti ali faksu na naslov:
Gospodarsko razstavišče d.o.o.
Dunajska cesta 18
1000 Ljubljana
faks: 01/ 300 26 49

Novice

02.04.2021

60. DOM – mednarodni sejem graditeljstva prestavljen na september

Glede na trenutne razmere in napovedi ter priporočila NIJZ v zvezi z epidemijo koronavirusa smo primorani mednarodni sejem graditeljstva DOM 2021 z meseca junija prestaviti na mesec september.
Preberi več >>
03.11.2020

Dodatni termin za varno izvedbo jubilejnega 60. sejma DOM

Obveščamo vas, da smo v kar se da odgovorni skrbi za zdravo in varno okolje na 60. mednarodnem graditeljskem sejmu DOM ...
Preberi več >>
16.10.2020

60. sejem Dom razpisan

Na Gospodarskem razstavišču si kar se da prizadevamo, bo sejem DOM tudi l. 2021 uspešna sejemska prireditev, ko bomo obeležili 60 let njegovega obstoja ...
Preberi več >>
Arhiv novic »