Sejem Dom

Od danes pa vse do nedelje obiščite SEJEM DOM

Od 6. do 10. marca bo na Gospodarskem razstavišču potekal največji sejem s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah, 62. Sejem Dom.

Na enem mestu bo več kot 300 podjetij iz 24 držav predstavljalo različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo, energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice. Predstavljeni bodo zadnji trendi oziroma novosti, inovacije in najbolj dovršeni proizvodi ter storitve, ki spremljajo gradnjo oziroma prenovo doma. Obiskovalci bodo lahko izkoristili sejemske ugodnosti, primerjali ponudbo in se posvetovali s strokovnjaki.

Vse dni bodo na voljo z brezplačnimi nasveti svetovalci Gradbenega inštituta ZRMK ter svetovalne mreže ENSVET – Eko sklad. Prvi pokriva strokovno-tehnično področje, drugi pa področje kreditiranja in sofinanciranja okolju prijaznih naložb fizičnih in pravnih oseb.

Merkurjevi svetovalci na sejmu nudijo brezplačne 3D izrise kopalnic, svetovanja in načrtovanja. Strokovnjaki MERKUR energije, d.o.o. pa bodo preučili potrebe in predlagali najučinkovitejšo energetsko rešitev za dom ali poslovni objekt.

Sejem je odprt od srede, 6. marca do sobote, 9. marca od 10.00 do 19.00, v nedeljo, 10. marca pa do 18.00.

Obiskovalci si lahko zagotovite cenejšo vstopnico prek spleta.

Vstopnica, kupljena v spletni prodaji, vključuje prevoz z LPP mestnim avtobusom do Gospodarskega razstavišča in nazaj na dan obiska sejma. Na voljo pa bodo tudi znižane vstopnice Happy Hour.