Dodatni termin za varno izvedbo jubilejnega 60. sejma DOM - Sejem Dom
SI
Show menu

Dodatni termin za varno izvedbo jubilejnega 60. sejma DOM

3. 11. 2020

Obveščamo vas, da smo v kar se da odgovorni skrbi za zdravo in varno okolje na 60. mednarodnem graditeljskem sejmu DOM glede na razmere v zvezi z epidemijo Covid-19 razpisali poleg prvotnega datuma sejma še rezervni termin:

1.     termin: od 9. do 14. marca 2021
2.     termin: od 11. do 16. maja 2021

Prepričani smo, da bomo lahko  v enem ali drugem terminu za vas zgradili naš največji sejem, ki vsako leto pritegne prek 50.000 obiskovalcev. Ponudba s področja graditeljstva – gradbeni material, stavbno pohištvo, montažne hiše, talne obloge, ogrevalna in hladilna tehnika idr. – ter brezplačno svetovanje neodvisnih strokovnjakov Eko sklada in Gradbenega inštituta ZRMK zapolnijo poleg dodatnih montažnih vse razpoložljive dvorane Gospodarskega razstavišča. Naš Dom za vaš dom! Hvala za razumevanje. Spremljajte nas še naprej in ostanite zdravi!

Novice

11.08.2021

Ambient Ljubljana in Dom plus novembra

31. Ambient Ljubljana – sejem pohištva in notranje opreme ter 5. Dom Plus s stavbnim pohištvom, ogrevalno in hladilno tehniko ter montažnimi hišami načrtujemo ...
Preberi več >>
09.08.2021

Sejemski dvojček Dom in Ambient Ljubljana odpovedan

Obveščamo vas, da smo zaradi velikega števila odpovedi med vami, PCT zahtev za obiskovalce ter nepredvidljive situacije, ki med drugim preti s ponovnim omejevanjem javnega življenja ...
Preberi več >>
25.05.2021

Bodite pozorni na lažno pošto

Ste morda tudi vi med tistimi našimi razstavljavci preteklih sejmov ali pa smo vas ob tej ali oni priložnosti že kontaktirali v imenu Gospodarskega razstavišča? POZOR!
Preberi več >>
Arhiv novic »