57. Dom v 6 dneh obiskalo 57.200 obiskovalcev - Sejem Dom
SI
Show menu

57. Dom v 6 dneh obiskalo 57.200 obiskovalcev

19. 3. 2018

57. sejem Dom je včeraj za vse, ki gradite, svoje bivalne prostore prenavljate, ali pa to načrtujete, zaprl svoja vrata. V šestih dneh – od 13. do 18. marca –  je privabil 57.200 obiskovalcev, kar je več od lani. Na največji specializirani prireditvi s področja graditeljstva v regiji se je na 20.000 kvadratnih metrov razstavnih površin predstavljalo 590 podjetij iz 33 držav. Vaše dileme, nevšečnosti, težave, ki vas morda obremenjujejo v zvezi z vašimi bivalnimi prostori ali okolico stavbe, pa so reševali svetovalci Mreže ENSVET - Eko sklada in Gradbenega inštituta ZRMK na brezplačnem svetovanju vse dni sejma.

Spremljevalni program je bil tudi tokrat namenjen najširši in strokovni javnosti.

»Sejem Dom ostaja pomembna referenčna točka in kažipot za vse, ki se ukvarjajo s trajnostno gradnjo in prenovo. S tem se aktivno vključuje v prizadevanja in dejavnosti za varovanje, ohranjanje in plemenitenje naravnega in grajenega okolja. Hkrati je sejem stičišče za projektante in druge strokovnjake, proizvajalce oz. industrijo, ponudnike storitev in zainteresirano javnost, ki se lahko skozi sejemski in obsejemski program seznanijo z novostmi in trendi, izmenjajo izkušnje in se posvetijo kritičnemu premisleku o prihodnjih usmeritvah,« je na slovesnem odprtju sejma poudaril direktor Gospodarskega razstavišča mag. Iztok Bricl.

Novice

11.08.2021

Ambient Ljubljana in Dom plus novembra

31. Ambient Ljubljana – sejem pohištva in notranje opreme ter 5. Dom Plus s stavbnim pohištvom, ogrevalno in hladilno tehniko ter montažnimi hišami načrtujemo ...
Preberi več >>
09.08.2021

Sejemski dvojček Dom in Ambient Ljubljana odpovedan

Obveščamo vas, da smo zaradi velikega števila odpovedi med vami, PCT zahtev za obiskovalce ter nepredvidljive situacije, ki med drugim preti s ponovnim omejevanjem javnega življenja ...
Preberi več >>
25.05.2021

Bodite pozorni na lažno pošto

Ste morda tudi vi med tistimi našimi razstavljavci preteklih sejmov ali pa smo vas ob tej ali oni priložnosti že kontaktirali v imenu Gospodarskega razstavišča? POZOR!
Preberi več >>
Arhiv novic »