57. Dom v 6 dneh obiskalo 57.200 obiskovalcev - Sejem Dom
SI
Show menu

57. Dom v 6 dneh obiskalo 57.200 obiskovalcev

19. 3. 2018

57. sejem Dom je včeraj za vse, ki gradite, svoje bivalne prostore prenavljate, ali pa to načrtujete, zaprl svoja vrata. V šestih dneh – od 13. do 18. marca –  je privabil 57.200 obiskovalcev, kar je več od lani. Na največji specializirani prireditvi s področja graditeljstva v regiji se je na 20.000 kvadratnih metrov razstavnih površin predstavljalo 590 podjetij iz 33 držav. Vaše dileme, nevšečnosti, težave, ki vas morda obremenjujejo v zvezi z vašimi bivalnimi prostori ali okolico stavbe, pa so reševali svetovalci Mreže ENSVET - Eko sklada in Gradbenega inštituta ZRMK na brezplačnem svetovanju vse dni sejma.

Spremljevalni program je bil tudi tokrat namenjen najširši in strokovni javnosti.

»Sejem Dom ostaja pomembna referenčna točka in kažipot za vse, ki se ukvarjajo s trajnostno gradnjo in prenovo. S tem se aktivno vključuje v prizadevanja in dejavnosti za varovanje, ohranjanje in plemenitenje naravnega in grajenega okolja. Hkrati je sejem stičišče za projektante in druge strokovnjake, proizvajalce oz. industrijo, ponudnike storitev in zainteresirano javnost, ki se lahko skozi sejemski in obsejemski program seznanijo z novostmi in trendi, izmenjajo izkušnje in se posvetijo kritičnemu premisleku o prihodnjih usmeritvah,« je na slovesnem odprtju sejma poudaril direktor Gospodarskega razstavišča mag. Iztok Bricl.

Novice

03.11.2020

Dodatni termin za varno izvedbo jubilejnega 60. sejma DOM

Obveščamo vas, da smo v kar se da odgovorni skrbi za zdravo in varno okolje na 60. mednarodnem graditeljskem sejmu DOM ...
Preberi več >>
16.10.2020

60. sejem Dom razpisan

Na Gospodarskem razstavišču si kar se da prizadevamo, bo sejem DOM tudi l. 2021 uspešna sejemska prireditev, ko bomo obeležili 60 let njegovega obstoja ...
Preberi več >>
23.07.2020

POZOR – Te dni kroži lažna pošta

Ste morda tudi vi med tistimi našimi razstavljavci preteklih sejmov ali pa smo vas ob tej ali oni priložnosti že kontaktirali v imenu Gospodarskega razstavišča? POZOR!
Preberi več >>
Arhiv novic »