Načrtujte obisk sejma že danes - Sejem Dom
SI
Show menu

Načrtujte obisk sejma že danes

6. 3. 2018
Vaš čas je dragocen, zato vas vabimo, da se za obisk sejma Dom pripravite. Izognite se gneči na blagajnah sejma in že danes kupite vstopnice v predprodaji prek Moje karte TUKAJ.

Imate vprašanja za strokovnjake na brezplačnem svetovanju? Oglejte si spremljevalni program sejma po dnevih in načrtujte obisk sejma tudi tako. Za svetovanje pa si pripravite še potrebno dokumentacijo. In če niste iz Ljubljane, pustite svoje vozilo na urejenem parkirišču P+R Barje ali Dolgi most. Do Gospodarskega razstavišča se pripeljite z mestnim avtobusom. 

Cenovno ugodno in sproščeno!

Novice

02.04.2021

60. DOM – mednarodni sejem graditeljstva prestavljen na september

Glede na trenutne razmere in napovedi ter priporočila NIJZ v zvezi z epidemijo koronavirusa smo primorani mednarodni sejem graditeljstva DOM 2021 z meseca junija prestaviti na mesec september.
Preberi več >>
03.11.2020

Dodatni termin za varno izvedbo jubilejnega 60. sejma DOM

Obveščamo vas, da smo v kar se da odgovorni skrbi za zdravo in varno okolje na 60. mednarodnem graditeljskem sejmu DOM ...
Preberi več >>
16.10.2020

60. sejem Dom razpisan

Na Gospodarskem razstavišču si kar se da prizadevamo, bo sejem DOM tudi l. 2021 uspešna sejemska prireditev, ko bomo obeležili 60 let njegovega obstoja ...
Preberi več >>
Arhiv novic »