Sejem uradno odprt, podeljena Znaka kakovosti v graditeljstvu - Sejem Dom
SI
Show menu

Sejem uradno odprt, podeljena Znaka kakovosti v graditeljstvu

7. 3. 2017
Danes ob 13. uri so se odprla 56. Sejma Dom tudi uradno. V vlogi otvoritelja je zbrane nagovoril predsednik dr. Miro Cerar. Letošnji sejem je podrobneje predstavil mag. Iztok Bricl, direktor Gospodarskega razstavišča. Na njem razstavlja 580 podjetij iz 32 držav. Na otvoritvi sp podelili Znak kakovosti v graditeljstvu – neobvezni znak za okolje in nadstandardne blagovne znamke. Dobitniki priznanj morajo v postopku ocenjevanja pridobiti več kot 90 odstotkov maksimalnega dobljenega števila točk v posamezni kategoriji. S tem pridobijo pravico do uporabe istoimenske blagovne znamke in tudi veliko odgovornost, saj morajo stalno dokazovati, da sodijo med najboljše v svoji kategoriji. Znak kakovosti v graditeljstvu sta prejeli podjetje Hipox d.o.o. za izvedbo ravnih streh in teras ter podjetje Slovenijales za sodobno vgradnjo zunanjega stavbnega pohištva.

Že ustaljeni ponudbi sejma so letos prvič pridružili še kakovostne storitve izvajalcev, ki jih tudi s tega področja promovira portal VseStoritve.com. S projektom želijo narediti večjo transparentnost na trgu storitev, zato izpostavljajo tiste, ki so jih njihove stranke ocenile za dobre, zaupanja vredne izvajalce. Portal VseStoritve.com v partnerstvu s prilogo Delo in dom, sejmom Dom ter Merkurjem je podelil certifikate Priljubljen izvajalec storitev. Med 93 podjetji – izvajalci storitev s področij dom, gradnja, obnova, ki so  za svoje storitve prejela certifikat, so desetim podelili še posebno priznanje. Iskrene čestitke!

Novice

03.11.2020

Dodatni termin za varno izvedbo jubilejnega 60. sejma DOM

Obveščamo vas, da smo v kar se da odgovorni skrbi za zdravo in varno okolje na 60. mednarodnem graditeljskem sejmu DOM ...
Preberi več >>
16.10.2020

60. sejem Dom razpisan

Na Gospodarskem razstavišču si kar se da prizadevamo, bo sejem DOM tudi l. 2021 uspešna sejemska prireditev, ko bomo obeležili 60 let njegovega obstoja ...
Preberi več >>
23.07.2020

POZOR – Te dni kroži lažna pošta

Ste morda tudi vi med tistimi našimi razstavljavci preteklih sejmov ali pa smo vas ob tej ali oni priložnosti že kontaktirali v imenu Gospodarskega razstavišča? POZOR!
Preberi več >>
Arhiv novic »