Sejem Dom od jutri do nedelje - Sejem Dom
SI
Show menu

Sejem Dom od jutri do nedelje

6. 3. 2017

Gradite, obnavljate ali pa to načrtujete? Od jutri pa vse do nedelje vas pričakuje na največjem sejmu s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah 580 podjetij iz 32 držav. Pregled nad ponudbo te panoge, predstavitev zadnjih novosti in trendov na enem mestu, neposreden stik s proizvajalci ter sejemske ugodnosti razstavljavcev naj privabi tudi vas, da sejem doživite v živo.

Potrebujete nasvet strokovnjaka? Sledite spremljevalni program sejma in izberite ključno rešitev zase na brezplačnem strokovnem svetovanju Gradbenega inštituta ZRMK in Mreže ENSVET – Eko sklad.

Bi radi na sejem ceneje? Izkoristite znižane vstopnice HAPPY HOUR. Sejem je odprt od torka do sobote od 10. do 20. ure, v nedeljo pa do 18. ure.

Izognite se prometni gneči in dostopajte do Gospodarskega razstavišča s parkirišč P + R oziroma z avtobusi ljubljanskega mestnega prometa. Izberite med ugodnostmi, ki smo jih pripravili za vas TUKAJ.

Novice

03.11.2020

Dodatni termin za varno izvedbo jubilejnega 60. sejma DOM

Obveščamo vas, da smo v kar se da odgovorni skrbi za zdravo in varno okolje na 60. mednarodnem graditeljskem sejmu DOM ...
Preberi več >>
16.10.2020

60. sejem Dom razpisan

Na Gospodarskem razstavišču si kar se da prizadevamo, bo sejem DOM tudi l. 2021 uspešna sejemska prireditev, ko bomo obeležili 60 let njegovega obstoja ...
Preberi več >>
23.07.2020

POZOR – Te dni kroži lažna pošta

Ste morda tudi vi med tistimi našimi razstavljavci preteklih sejmov ali pa smo vas ob tej ali oni priložnosti že kontaktirali v imenu Gospodarskega razstavišča? POZOR!
Preberi več >>
Arhiv novic »