Varni s podjetjem Varen sem - Sejem Dom
SI
Show menu

Varni s podjetjem Varen sem

12. 3. 2014
Socialno podjetje Varen sem na sejmu Dom v dvorani Urška 2, organizira jutri, 12., v četrtek, 13., in v soboto, 15., in nedeljo, 16., marca predavanja o varnosti v domačem okolju:

13. 3., 13.00–14.00, dvorana Urška 2

Dr. Aleš Jug: Požarna varnost v domačem okolju
letno je v Sloveniji preko 2000 požarov na objektih. Zagori ponavadi zaradi slabega vzdrževanja, pogosto tudi zaradi napačnega načrtovanja objektov. Izkušnje po svetu kažejo, da se z izborom ustreznih preventivnih ukrepov požarna varnost v domačem okolju zelo izboljša. Kaj so nevarnosti za nastanek požara doma, kako jih zmanjšamo in kaj so predlagani preventivni ukrepi. 

16. 3., 10.00–11.00, dvorana Urška 2

Dr. Aleš Jug: Ogljikov monoksid – tveganje v domačem okolju
letno se v Sloveniji zaradi ogljikovega monoksida zastrupi več kot 15 oseb, z leta v leto narašča tudi število smrtnih žrtev zaradi ogljikovega monoksida. Predpisi in stroka navajajo preventivne ukrepe, ki jih lahko izvedemo v domačem okolju. NA predavanju so predstavljene nevarnosti, ki izhajajo iz uporabe peči, agregatov ipd., ki sproščajo ogljikov monoksid. Podani bodo preventivni ukrepi.  

Novice

11.08.2021

Ambient Ljubljana in Dom plus novembra

31. Ambient Ljubljana – sejem pohištva in notranje opreme ter 5. Dom Plus s stavbnim pohištvom, ogrevalno in hladilno tehniko ter montažnimi hišami načrtujemo ...
Preberi več >>
09.08.2021

Sejemski dvojček Dom in Ambient Ljubljana odpovedan

Obveščamo vas, da smo zaradi velikega števila odpovedi med vami, PCT zahtev za obiskovalce ter nepredvidljive situacije, ki med drugim preti s ponovnim omejevanjem javnega življenja ...
Preberi več >>
25.05.2021

Bodite pozorni na lažno pošto

Ste morda tudi vi med tistimi našimi razstavljavci preteklih sejmov ali pa smo vas ob tej ali oni priložnosti že kontaktirali v imenu Gospodarskega razstavišča? POZOR!
Preberi več >>
Arhiv novic »