Oblazinjena postelja BoxSpring tudi na Sejmu DOM - Sejem Dom
SI
Show menu

Oblazinjena postelja BoxSpring tudi na Sejmu DOM


Oblazinjena postelja BoxSpring že zadnjih nekaj let predstavlja trend pri opremljanju spalnic. Njihov luksuzen videz z nadstandardno višino, spalnico nadgradi v moderno opremljen prostor. Pika na i BoxSpring postelji je kvalitetna vzmetnica, za katero je pomembno, da se prilega vsakemu posamezniku ter mu nudi udobne in prespane noči.

BoxSpring postelje iz Spalnega centra Maremico

Na Sejmu DOM boste med 22. in 26. 3. imeli priložnost preizkusiti BoxSpring postelje, ki jih ročno izdeluje ekipa Spalnega centra Maremico. Njihove BoxSpring postelje vsebujejo le najboljše vzmetnice Leticia, ki prav tako nastajajo izpod njihovih rok. V času sejma DOM se vam bo nakup oblazinjene postelje BoxSpring izplačal, saj vas bodo razvajali s sejemskimi ugodnostmi.


Slovensko in kvalitetno

Spalni center Maremico se lahko pohvali, da so njihova oblazinjena postelja BoxSpring in vzmetnice Leticia, ročno in kvalitetno izdelane v Sloveniji, v njihovi ljubljanski delavnici. Ker je vsaka postelja izdelana po naročilu in nikoli serijsko, se vsaki postelji in njihovim detajlom posebej posvetijo. Poslanstvo podjetja Maremico je namreč, da vsakemu kupcu izdelajo in dostavijo sanjsko posteljo, ki bo ustrezala njegovim željam in spalnim potrebam.


Trajnostno naravnane postelje

Slovenska BoxSpring oblazinjena postelja, ni postelja, ki bi jo po dotrajani vzmetnici ali oblazinjenju, vrgli stran in zamenjali z novo. Oblazinjena postelja BoxSpring je trajnostno naravnana in obnovljiva postelja. To pomeni, da lahko kateri koli njen del v prihodnosti zamenjate z novim, bodisi je to zgolj drugo ležišče bodisi pretapicirano oblazinjenje. Celotne postelje na ta način ni potrebno zavreči, ampak si z zamenjavo samo enega dela, ustvarite novo sanjsko posteljo.

Ustvarite svojo sanjsko posteljo
Svetovalke za spanje iz ekipe Spalnega centra Maremico, vas bodo med vašim obiskom vodile skozi proces izbire vaše sanjske postelje. Izbirali boste lahko med več kot 100 barvnimi odtenki oblazinjenja v različnih materialih (tkanina, žametni pliš, umetno usnje). Izbrali boste vašo sanjsko višino posteljo, ki vam bo omogočila lahko vstajanje in leganje. Vaša fantazija se ne bo ustavila niti pri izbiri vzglavne stranice – poravnana, z gumbki, prešita ... Izbira bo popolnoma vaša. Na koncu, za piko na i, pa boste izbrali še napomembnejše za popolno spalno udobje – vzmetnico Leticia ali vodno posteljo Lectus. Tudi tukaj boste imeli na voljo več modelov in izbiro med različnimi udobji.


Obiščite jih na sejmu DOM ali v njihovem salonu

Če potrebujeto novo posteljo, je sedaj idealni čas, da preizkusite oblazinjene postelje BoxSpring in date priložnost neobvezujoči informativni ponudbi s sejemskim popustom. Svetovalke Spalnega centra Maremico vas bodo v času sejma DOM pričakovale tako na sejemskem Gospodarskem razstavišču kot v njihovem razstavnem salonu na Šlandrovi 4, v ljubljanskih Črnučah.

Želite pred obiskom prelistati njihov brezplačni katalog?
Naročite digitalni 100-stranski katalog Spalnega centra Maremico ali pa ga naročite na dom. Pri vas bo najkasneje v dveh delovnih dneh. Naročite katalog tukaj.

Novice

09.03.2023

61. Sejem Dom

Od 22. do 26. marca 2023 bo na Gospodarskem razstavišču potekal največji sejem...
Preberi več >>
04.11.2022

Izbira kvalitetnega parketa je zelo pomembna!

Ko izbiramo vrsto parketa, moramo razmisliti o nekaj ključnih dejavnikih...
Preberi več >>
02.11.2022

Ponudniki oken in vrat na 61. sejmu Dom!

Naši ponudniki oken in vrat vam bodo na sejmu Dom z veseljem svetovali!
Preberi več >>
Arhiv novic »