Novice razstavljavcev - Sejem Dom
SI
Show menu

Novice razstavljavcev

BoxSpring postelje tudi letos na sejmu Dom

Vsaj tako nam je zaupal Valentin Marinšek, snovalec slovenske BoxSpring postelje, ki z ekipo Maremico razvija, proizvaja in prodaja izdelke za udobno spanje že od leta 1994. Veseli smo, da so se nam tudi letos pridružili. Kot pravijo, se našega sejma Dom vedno znova z veseljem udeležijo, kjer pokažejo svojo ljubezen do dela, številne inovativne rešitve za kakovosten spanec in čudovit videz postelje.

Pozdravljamo SLOVENSKO in TRAJNOSTNO naravnanost podjetij.

Med njih vsekakor spada podjetje Maremico, ki je trajnostno naravnano že od samega začetka. Kupcu vedno ponudijo izdelke, ki trajajo bistveno dlje od povprečja. Ker želijo le najboljše za kupce, vedno izberejo le kakovostne in certificirane materiale, ki pripomorejo k daljši uporabi. Tu naj poudarimo, da trajnostna nota ni pripisana le njihovi postelji BoxSpring, ampak tudi njihovi vodni postelji Lectus in osebni ter ročno izdelani vzmetnici Leticia. Njihove linije ležišč si boste lahko ogledali in preizkusili, če jih obiščete med 6. in 10. aprilom na našem sejmišču v dvorani A2.

BoxSpring postelje, novi trend oblazinjene postelje na visoki ravni

Oblazinjene postelje boxspring so vedno bolj priljubljene. Vedno več je tudi prodajalcev na trgu, a le ena je boxspring postelja, ki je izdelana v Sloveniji - slovenska BoxSpring postelja, vedno izdelana po naročilu, nič prej. Kupcu je prilagojena v številnih detajlih, saj lahko izbira BoxSpring dizajn, barve oblazinjena, končno višino za leganje in vstajanje, način postiljanja in, kar je pri BoxSpring postelji očem skrito – ležišče. Ja, tudi ležišče izdelajo tako, da ga prilagodijo kupčevim telesnim lastnostim in željam po udobju. Kot sami radi rečejo, so njihove BoxSpring postelje, postelje na ključ.

Spoznajte BoxSpring postelje v živo!

Obisk sejma Dom je odlična priložnost, da si na enem mestu ogledate in po želji izberete vse kar potrebujete za svojo spalnico, tudi posteljo. Še prej pa si oglejte njihove BoxSpring modele preko spleta. Kot nam je Valentin Marinšek, snovalec BoxSpring postelje zaupal, bodo na sejmu predstavili le del svojega programa. Če pa si želite prebrati intervju z njim in izvedeti, kdo vse mu je pri nastanku te čudovite oblazinjene postelje pomagal, kliknite na INTERVJU.

Novice

04.11.2022

Izbira kvalitetnega parketa je zelo pomembna!

Ko izbiramo vrsto parketa, moramo razmisliti o nekaj ključnih dejavnikih...
Preberi več >>
02.11.2022

Ponudniki oken in vrat na 61. sejmu Dom!

Naši ponudniki oken in vrat vam bodo na sejmu Dom z veseljem svetovali!
Preberi več >>
30.08.2022

Prijave za 61. Sejem Dom so odprte!

Prijave za 61. Sejem Dom so odprte!
Preberi več >>
Arhiv novic »