Graditeljski sejem Dom od torka do nedelje - Sejem Dom
SI
Show menu

Graditeljski sejem Dom od torka do nedelje

9. 3. 2018

Spoštovani predstavniki medijev!

Vljudno vas vabimo, da se nam v torek, 13. marca, ob 13. uri pridružite v dvorani Galerija na slavnostnem odprtju že 57. sejma Dom.

Prosimo, da na vhodu na sejmišče pokažete VABILO.

Na odprtju bomo podelili okoljsko priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva, s katerim si Gospodarsko razstavišče skupaj z Gradbenim inštitutom ZRMK prizadeva za večjo kakovost in konkurenčnost na področju graditeljstva v Sloveniji, s tem pa spodbuja slovenske inovacije.

Vse za gradnjo ali prenovo
Različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice na 20.000 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavlja 590 podjetij iz 33 držav. Kot vsako leto bodo predstavljene tudi novosti v panogi

Na sejem po brezplačen nasvet k neodvisnim strokovnjakom
Brezplačna predavanja in nasvete za obiskovalce sta pripravila Gradbeni inštitut ZRMK ter svetovalna mreža ENSVET – Eko sklad. Prvi pokriva strokovno-tehnično področje, drugi pa področje kreditiranja in sofinanciranja okolju prijaznih naložb fizičnih in pravnih oseb. Neodvisni strokovnjaki svetujejo in predavajo v zvezi z gradnjo, prenovo, učinkovito rabo energije in obnovljivimi viri energije vse dni sejma od 10. do 18. ure. Na enem mestu bo mogoče pridobiti celovite informacije na konkretna vprašanja od postopkov pridobitve upravnih dovoljenj, nasvetov arhitekta in statika, projektov energetske prenove, trajnostnega ogrevanja in načrtovanja, gradnje ali prenove klasičnih, spomeniško zaščitenih, pasivnih in skoraj nič-energijskih stavb do bivalnega okolja in predstavitve zadnjih trendov oziroma novosti. Obiskovalce sejma vabimo, da s seboj prinesejo dokumentacijo. Skupaj s svetovalcem bodo težave osvetlili tako s teoretične kot tudi s praktične plati.

Želim izvedeti več!

Na sejem ceneje:

v času HAPPY HOUR
 – znižana vstopnica 6 EUR v torek, sredo, četrtek in petek (13. do 16. marec) – od 13. do 16. ure, v soboto (17. marec) – od 17. do zaprtja, v nedeljo (18. marec) – od 16. do zaprtja. Nakup in vstop možen samo v času trajanja Happy Hour.

Na sejem po popuste: 
Razstavljavci so za obiskovalce na svojih razstavnih prostorih pripravili številne ugodnosti.

Na sejem s katalogom:
Vsak obiskovalec prejme ob nakupu vstopnice katalog, prelistati pa ga je mogoče v že v spletni izdaji. Kot vodnik jih popelje po sejmu, hkrati pa je katalog tudi priročnik, v katerem je mogoče najti ter program svetovanj ter seznam razstavljavcev z njihovimi opisi in kontakti.

Na sejem z zeleno kombinacijo z mestnimi avtobusi LPP

Za obiskovalce sejma smo pripravili “zeleno” kombinacijo vožnje z avtobusi LPP. 

Brezplačno vožnjo z mestnimi avtobusi LPP si zagotovite z vstopnico sejma Dom v žepu, ki ste jo kupili v predprodaji na spletni strani Mojekarte.si ali na njihovih prodajnih mestih (tudi na Petrolovih črpalkah).

Obiskovalcem svetujemo, da parkirajo na Parkiriščih Žale II, III, IV in V ter v P + R Dolgi most in P + R Barje. V soboto in nedeljo je tudi parkiranje na omenjenih parkiriščih brezplačno.


Vabljeni, da se na sejem akreditirate prek spletnih strani. Za vaš obisk in medijsko pozornost se vam najlepše zahvaljujemo. 

Katalog

Fotografije

Spremljevalni program

Vabilo

Novice

11.08.2021

Ambient Ljubljana in Dom plus novembra

31. Ambient Ljubljana – sejem pohištva in notranje opreme ter 5. Dom Plus s stavbnim pohištvom, ogrevalno in hladilno tehniko ter montažnimi hišami načrtujemo ...
Preberi več >>
09.08.2021

Sejemski dvojček Dom in Ambient Ljubljana odpovedan

Obveščamo vas, da smo zaradi velikega števila odpovedi med vami, PCT zahtev za obiskovalce ter nepredvidljive situacije, ki med drugim preti s ponovnim omejevanjem javnega življenja ...
Preberi več >>
25.05.2021

Bodite pozorni na lažno pošto

Ste morda tudi vi med tistimi našimi razstavljavci preteklih sejmov ali pa smo vas ob tej ali oni priložnosti že kontaktirali v imenu Gospodarskega razstavišča? POZOR!
Preberi več >>
Arhiv novic »