Čez 14 dni sejem DOM - vse za gradnjo - Sejem Dom
SI
Show menu

Čez 14 dni sejem DOM - vse za gradnjo

21. 2. 2017
Od 7. do 12. marca se bo v organizacij Gospodarskega razstavišča odvil največji sejem glede na razstavne površine, število razstavljavcev in obiskovalcev – 56. mednarodni sejem Dom. Prireditev je tudi največja specializirana mednarodna sejemska prireditev s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah s ponudbo vsega za gradnjo. 

Različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice na 20. 000 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavlja prek 580 podjetij iz 32 držav. Kot pravi vodja sejma Stane Kavčič: »Poleg obstoječih dvoran Gospodarskega razstavišča že od prejšnjega tedna gradimo še tri montažne dvorane. Sejem je tudi letos popolnoma razprodan. Celovit pregled nad ponudbo v panogi, zadnji trendi in novosti pa tudi brezplačno svetovanje vse dni sejma privabijo nanj prek 56.000 obiskovalcev.« 

Na zunanjih ploščadih bo na ogled kar nekaj novosti – naj omenimo Marlesov kontejner, ki je bivalna enota, ter geotermalni stroj za vrtanje geosond in vrtin za vodo. Skupaj s portalom VseStoritve.com pa želi organizator seznaniti obiskovalce še s kakovostnimi izvajalci s področja graditeljstva ter na sejmu promovirati najboljše od njih. 

Pregled nad ponudbo na razstavnih prostorih spremlja vse dni sejma brezplačno svetovanje za obiskovalce. Brezplačna predavanja in nasvete sta pripravila Gradbeni inštitut ZRMK ter svetovalna mreža ENSVET – Eko sklad. Prvi pokriva strokovno-tehnično področje, drugi pa področje kreditiranja in sofinanciranja okolju prijaznih naložb fizičnih in pravnih oseb. 

Program svetovanj in drugih strokovnih posvetov bo v prihodnjih dneh v celoti objavljen: www.sejemdom.si

Sejem je odprt od torka, 7. marca, do sobote, 11. marca, od 10. do 20. ure, v nedeljo, 12. marca, pa do 18. ure.

Redna vstopnica znaša 9 evrov. Znižana vstopnica Happy Hour – 6 evrov je na voljo v torek, sredo, četrtek in petek  (7. do 10. marec) – od 13. do 16. ure, v soboto (11. marec) – od 18. do 20. ure, v nedeljo (12. marec) – od 16. do 18. ure.

Vsak obiskovalec prejme ob nakupu vstopnice katalog. Kot vodnik ga popelje po sejmu, hkrati pa je katalog tudi priročnik, v katerem je mogoče najti vrsto poljudnih člankov s področja graditeljstva, program svetovanj ter seznam razstavljavcev z njihovimi opisi in kontakti.

Fotografije najdete na spletnih straneh prireditve. Za dodatna pojasnila in informacije smo vam z veseljem na voljo. Vabljeni, da se kot predstavnik medijev zaradi elektronskega sistema vstopa akreditirate. Za vašo medijsko pozornost, najavo dogodkov, obisk naših prireditev ter poročanje o njih se vam najlepše zahvaljujemo.