Vse dni sejma brezplačno svetovanje za obiskovalce - Sejem Dom
SI
Show menu

Vse dni sejma brezplačno svetovanje za obiskovalce

10. 3. 2015
Vsak dan od 10.00 do 18.00 ure poteka na sejmu tudi brezplačno strokovno in neodvisno individualno svetovanje. Izvajajo ga energetski svetovalci svetovalne mreže ENSVET, ki predstavljajo tudi aktivnosti Eko sklada, in strokovnjaki Gradbenega inštituta ZRMK. Še posebej je letos aktualno svetovanje glede energetske izkaznice stavb, skoraj nič-energijskih hiš, sanacije objektov za posledicami naravnih nesreč, vedno znova pa konkretni odgovori na vprašanja glede gradnje, prenove, energetskih rešitev, nakupa te ali one naprave ipd. V šestih dneh odvije na sejmu prek 130 predavanj, delavnic, svetovanj in posvetov. Pridite po odgovor na svoje vprašanje tudi vi!
 

Novice

25.05.2021

Bodite pozorni na lažno pošto

Ste morda tudi vi med tistimi našimi razstavljavci preteklih sejmov ali pa smo vas ob tej ali oni priložnosti že kontaktirali v imenu Gospodarskega razstavišča? POZOR!
Preberi več >>
05.05.2021

Sejma Dom in Ambient Ljubljana letos skupaj septembra

Čas je za nove podvige! Čas je za ponovni zagon! Po tehtnem razmisleku, pogovorih z razstavljavci ter stikih s pristojnimi inštitucijami slovenske vlade ...
Preberi več >>
02.04.2021

60. DOM – mednarodni sejem graditeljstva prestavljen na september

Glede na trenutne razmere in napovedi ter priporočila NIJZ v zvezi z epidemijo koronavirusa smo primorani mednarodni sejem graditeljstva DOM 2021 z meseca junija prestaviti na mesec september.
Preberi več >>
Arhiv novic »