SI
Show menu

Novosti

Sonnenkraft Oesterreich Vertriebs GmbH

Lokacija: BK/27

Toplotna črpalka HP9/14SM (split, inverter)

www.sonnenkraft.si »

BAMA d.o.o., Litija

Lokacija: BK/20

Toplotne črpalke SAMSUNG

www.bama.si »

Atlas trading d.o.o., Vojnik

Lokacija: B/20

Geotermalna toplotna črpalka Thermia Diplomat Inverter

www.atlas-trading.si »

Lunos d.o.o., Ljubljana

Lokacija: BK/14

Rekuperativna enota LUNOS ego - novost na področju prezračevanja z rekuperacijskim sistemom

www.lunos.si »

SIES d.o.o. , Šempeter

Lokacija: D/6a

Proizvodi TECHNONICOL podjetja ITALIANA MEMBRANE 
www.sies.si »

OMBRA d.o.o., Ljubljana

Lokacija: A1/16

Pergola NOMO, predstavljamo tudi na sejmu

www.ombra.si »

MDM d.o.o., Ljubljana

Lokacija: F/17

Osnovnejša verzija popularnega Q-railing profila Easy Glass, se predstavlja ekskluzivno na slovenskem trgu, pod imenom Easy Glass Eco.

www.mdm.si »

LESTUR d.o.o., Komenda

Lokacija: A1/28

Novi modeli kljuk za notranja vrata
www.tupai.si »

Unihem d.o.o.

Lokacija: D/4

Pallmann Spider, Pall X -98 Gold; Wolff Spiky; codex X-Care, codex FM 11, codex FM 33 Turbo, codex Fliesurit Flex Xtra; Uzin KE 2000 Si, MK 94 Si; unipox: Uniconnect, Uniconnect Plus, Uniconnect Extrem, Unicoat, Unicoat Plus, Unicoat Air, Unifloor, Unifloor Flex, Unifloor Flex UV, Uniprotect, Uniprotect mat.


www.uzin.si »

E2E d.o.o.

Lokacija: BK/7

Lokalna prezračevalna naprava BLAUBERG EXPERT


www.e2e.si »

IKA d.o.o., Žiri

Lokacija: B/2

Sanitarna keramika, kopalniško pohištvo in armature priznanega proizvajalca Kohler
www.ika.si »

Gorenje, d.d.

Lokacija: B/9

Nova generacija grelnikov vode Gorenje! EcoLogic SET (Kotel na pelete ECOLOGIC 23 + ECO SPLIT sanitarna TČ 200 l)
Cena ECOLOGIC seta (kotel na pelete + sanitarna toplotna črpalka): 3.580,00 € (MPC brez DDV)
Akcijska cena z montažo – IZVEDBA NA KLJUČ: 4.999,00 € (DDV 9,5 % vključen v ceno) ! Visoko učinkovita toplotna črpalka zrak-voda Aerogor EVI inverter 15 A
NOVOST 2016! PREMIUM geotermalna toplotna črpalka Terragor ALL-IN-ONE ECO Inverter 10 – 18 M


www.gorenje.si »

ALPA TRG Saša Paluc Kekec s.p.

Lokacija: F/49

Pronto x-treme Longus (12 vzorcev) - Izjemno dolge PVC – vinil deske dimezije: 1815x230 mm. Talna obloga je na voljo kot klik sistem, za lepljenje in tudi v Hydro izvedbi. Beton One (5 vzorcev) - Talna obloga s površino pravega betona. Talna obloga je na voljo kot klik sistem, za lepljenje in tudi v Hydro izvedbi. Real Design Wood (2 vzorca) - Lesena talna obloga s Hot Coating zaščito (Kl. 33/AC 5). Na voljo 2 vzorca v 5 barvnih izvedbah. Prav tako je ta izvedba lesene talne obloge dobavljiva za več kot 80 vzorcev iz serije Corkstone lesnih vzorcev.

www.alpa.si »

INVADO vrata d.o.o.

Lokacija: A1/38

Novi modeli notranjih vrat, ter novi barvni dekorji.


www.invado.si »

JEZ d.o.o.

Lokacija: F/34

Best
Best je eden od vodilnih proizvajalcev kuhinjskih nap v Evropi. Ustanovlejen je bil leta 1976, kasneje se je združil z Amerisko skupino Nortek Inc. Je prvi proizvajalec, ki je kmalu po ustanovitvi predstavil  prvo dekorativno napo na svetu.
Na sejmu bomo poleg mnogih modelov predstavili model v energetskem razredu A+.

Schock
Schock je izumitelj granitnega korita. Nemško podjetje je v svoji zgodovini dalo na trg preko 200 modelov pomivalnih korit in do 40 barv. Imajo več kot 90 patentov in več kot 80 %  izdelanih granitnih korit uporablja SCHOCK -ovo tehnologijo. Danes imajo 25 % tržni delež, ki še raste.
Nedavno so predstavili karbonsko pomivalno korito,  od 1. marca pa bodo vsa  CRISTADUR®    pomivalna korita izdelana po novi tehnoligiji, saj je SCHOCK prijavil nov patent. Nova pomivalna korita bodo kar 4 krat bolj odporna, saj so osnovnemu materialu dodali fiberglass delce.

Foster
Vodilo italijanskeg podjetja Foster je estetika in spoštovanje do narave, kakovost in udobje. Predstavili bomo posebno obdelana pomivalna korita imenovana "Gun Metal", kuhališče za zdravo prehrano imenovano "Teppan" in še mnoge zanimivosti.

www.jez.si »

OGRAJE KOČEVAR d.o.o.

Lokacija: AV/2

Zložljivi gabioni
V podjetju Ograje Kočevar smo razvili in izdelali zložljive mrežne gabione, katerih prednosti so v lažji logistiki, enostavni postavitvi, lepem izgledu in ugodnejši ceni v primerjavi z varjenimi gabioni. Mrežna košara oz. gabion je zložen v paketu malih dimenzij in ne zaseda velikega volumna pri transportu, kar olajša ter poceni logistiko. Zaradi sistema preklopov na vogalih in povezovalnih distančnikov je gabion zelo enostavno sestaviti, zato je primeren tudi za samogradnjo.
www.ograje.com/novice »

TERMO SHOP d.o.o.

Lokacija: B2/5

Na razstavnem prostoru podjetja Termo Shop bodo letos najemali prihranke!
Na tokratnem sejmu Dom bo podjetje Termo Shop predstavilo vrsto novosti, ki so jih pripravili. Da znajo slediti trendom in upoštevati razmere na trgu dokazuje dejstvo, da kupcem sedaj nudijo tudi možnost najema toplotne črpalke. Tako se bodo za tovrstno ogrevanje lahko odločili vsi, tudi tisti, ki si te enkratne investicije sicer ne bi mogli privoščiti. Dobra novica je tudi ta, da, v primeru če se najemnik kasneje odloči za nakup toplotne črpalke, se najemnine štejejo v kupnino. Celovito rešitev ogrevanja pa dopolnjuje prenovljena linija cenovno ugodnejših sanitarnih toplotnih črpalk, imenovana Basic.
www.termoshop.si »

ROLTEK d.o.o.

Lokacija: A/12

Home server - upravljanje senčil preko interneta
www.roltek.si/prodajni-program/rolete/iveo-home-server »